Cookies na našich webových stránkách
Na těchto internetových stránkách používáme cookies, abychom mohli dále zlepšovat jejich kvalitu.
Prohlížením našich webových stránek vyjadřujete souhlas s používáním cookies.

 
Více informací
Compression Dies

Compression Dies

In a compression test the specimen is smaller than the compression die. Also under compression the specimen should not extend over the edges of the die. 

The compression test is made on brittle specimens to determine the brittleness, freshness and firmness, on specimens such as candies, coffee beans or fruits (for the determination of the stacking behaviour). 

The test is carried out as a cyclic procedure on elastic specimens such as bread, cake, cheese, fish and marshmallows: The specimen is compressed twice to a certain degree and decompressed. The compression and recovery behavior shows firmness, stickiness, degree of ripeness and visco-eastic properties. 

Kontakt

Zwick Roell ČR, SR
Tel.  +420 511 187 005
E-Mail  info@zwick.cz
Dotázat se nyní

Kontaktní údaje
Oslovení*
Země*
* Povinná pole