Cookies na našich webových stránkách
Na těchto internetových stránkách používáme cookies, abychom mohli dále zlepšovat jejich kvalitu.
Prohlížením našich webových stránek vyjadřujete souhlas s používáním cookies.

 
Více informací
Dough Tensile Test Rig

Dough Tensile Test Rig

The dough tensile test is a micro-scale tensile test: Only a small volume of flour or dough is sufficient. The test determines the processing characteristics, extensibility, elasticity and stickiness of dough and glutens. 

This is useful for the comparison of different flours and baking ingredients as well as for the determination of their influence on the baked good. Various recipes, processing types- and times, as well as additives can be improved in order to have the optimal end product. 

Alternatively the rig can be used for the determination of the elastic characteristics of chewing gum. 

 

Kontakt

Zwick Roell ČR, SR
Tel.  +420 511 187 005
E-Mail  info@zwick.cz
Dotázat se nyní

Kontaktní údaje
Oslovení*
Země*
* Povinná pole