Cookies na našich webových stránkách
Na těchto internetových stránkách používáme cookies, abychom mohli dále zlepšovat jejich kvalitu.
Prohlížením našich webových stránek vyjadřujete souhlas s používáním cookies.

 
Více informací
OTMS Cell

OTMS Cell

The OTMS cell (Ottawa Texture Measuring System) determines the firmness of products by compression and extrusion. This shows characteristics like ripeness, tenderness, crispiness or extrusion work on a defined sample quantity. This method is suited for products which are easy to extrude such as canned vegetables, cream cheese and pasties. But also for extrudates and cereals it can be used. 

Various extrusion plates and reduction inserts for the reduction of the volume enable an adaption for different specimen materials. The measurement of pure compression forces is possible with the use of the sealing plate. 

 


Videa

 

Simulation of the chewing behavior of food

Simulation of the chewing behavior of food using the Ottawa texture measuring system cell (OTMS cell)
Video 00:01:58
208_Ottawa-Zelle_EN.wmv (146 M)

Kontakt

Zwick Roell ČR, SR
Tel.  +420 511 187 005
E-Mail  info@zwick.cz
Dotázat se nyní

Kontaktní údaje
Oslovení*
Země*
* Povinná pole